Προπονητές

kouklakis1
ΚΟΥΚΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Αρχιπροπονητής & υπεύθυνος οργάνωσης. Διετέλεσε Διεθνής καλαθοσφαιριστής, ενώ έπαιξε στην ΑΙ κατηγορία για πολλά χρόνια στις παρακάτω ομάδες: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ). Ο Coach Κουκλάκης Γιώργος θα ειναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας.Υπεύθυνος Οργανωτικού & Αγωνιστικού σχεδιασμού.
bazianas
ΜΠΑΖΙΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Καθηγητής φυσικής αγωγής, με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, Κιν. 6974-533616) O Coach Μπαζιάνας Κώστας θα είναι ο υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος των τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου μας
Kar1
ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (Καθηγητής φυσικής αγωγής, Μεταπτυχιακό σε θέματα φυσικής κατάστασης, εργάζεται παράλληλα και στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ) Ο Καρυπίδης Αντώνης ,με πολλά χρόνια εμπειρίας στην ομάδα του Ολυμπιακού, θα είναι υπεύθυνος στα τμήματα υποδομής του Γ.Α.Ο.Κ.
kanarelis 1
ΚΑΝΑΡΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Το Δ.Σ. του Γ.Α.Ο.Κ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Καναρέλη Γιάννη Καλωσορίζουμε το νέο τεχνικό της ομάδας του Αντρικου μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει..
stamos 1
ΣΤΑΜΟΣ ΤΑΣΟΣ Ο Coach Στάμος Τάσος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των γυναικείων τμημάτων του Γ.Α.Ο.Κ