Ανακοίνωση Δ/Σ

Γ.Α.Ο.ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ  

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018

Αγαπητοί γονείς,

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας  αγωνιστικής περιόδου έχουμε την χαρά να σας καλωσορίσουμε κοντά μας & να σας ευχαριστήσουμε που εμπιστεύεστε τα παιδιά σας, στα έμπειρα χέρια των προπονητών της ομάδας μας .

Κοινή πιστή των ανθρώπων που αποτελούν την προπονητική ομάδα είναι να διαμορφώσει & να σμιλεύσει τους χαρακτήρες των παιδιών, κάνοντας τα όχι μόνο να ξέρουν να ντριπλαρουν, να πασάρουν & να σουτάρουν καλά -αυτό θεωρείται αυτονόητο- αλλά και η συνολική τους σχέση με τον αθλητισμό και το μπάσκετ να διέπεται από αρχές και άξιες όπως η συνεργασία, η ομαδικότητα, η αυτοπειθαρχία και η αλληλεγγύη .

Οι προπονητές μας καθηγητές φυσικής αγωγής οργανώνουν & αναπτύσσουν όσο καλύτερα γίνετε όλα τα τμήματα μας, δίνοντας βάρος στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, τα όποια και αποτελούν τη βάση άντλησης αθλητών & αθλητριών που θα πλαισιώσουν τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας.

Τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας είναι ο Κουκλάκης Γιώργος (προπονητής & παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κ.α) με συνεργάτες τους προπονητές : Καναρέλη Γιάννη, Καρυπίδη Αντώνη, Στάμο Αναστάσιο, Μέντζα Σπύρο, Γκαμζελα Αλεξάνδρα, Δημολιατη Μαρίνα &  Μπαζιανα Κων/νο.

Το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να ευχαριστούνται & να απολαμβάνουν το παιχνίδι & την κάθε στιγμή της προπόνησης και να έρχονται & να φευγουν ικανοποιημένα .

Θεωρούμε ότι ειδικά στις μέρες μας ο αθλητισμός πρέπει να  είναι προτεραιότητα όλων μας προσφέροντας υγιή διέξοδο στα παιδιά μας.

Με Εκτίμηση

Δ/Σ  Γ.Α.Ο.Κ