Άνοδος στην Α’ κατηγορία ΕΣΚΑ Παίδων

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΣΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ!

Η ομάδα παίδων τερμάτισε πρώτη στον όμιλο & αφού πέρασε τις τρεις πρώτες φάσεις των νοκ άουτ αγώνων έφτασε στο τελικό να αντιμετωπίζει την ομάδα του Απόλλωνα. Η ομάδα μας κέρδισε την ομάδα του Απόλλωνα στον τελικό και πηρέ το ένα από τα 3 εισιτήρια ανόδου (από τις 160 ομάδες της κατηγορίας) στην μεγάλη κατηγορία.

Οι παίδες του Γ.Α.Ο.ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ ξεκίνησαν την σεζόν εξαιρετικά. Οι νεαροί έκαναν… περίπατο στον 6ο Όμιλο της Β’ ΕΣΚΑ, κερδίζοντας τους περισσότερους αντιπάλους τους με πάνω από 30 πόντους…….

Στην Β’ Φάση της διοργάνωσης αντιμετώπισαν την ομάδα της ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ που κέρδισαν εύκολα με 78-26.

Στην Γ Φάση κέρδισαν την ομάδα των ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ εκτός έδρας με 66-78 & εντός έδρας με 57-53 και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Στην ημιτελική φάση αντιμετώπισε την πολύ καλή ομάδα του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ που κέρδισαν εντός έδρας με 83-61 ενώ στο δεύτερο παιχνίδι γνώρισαν την ήττα με 68-56.

Στον τελικό η ομάδα παίδων του Κουκλάκη αντιμετώπισε την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Στο πρώτο τελικό επιβλήθηκε εντός έδρας με σκορ 99-61 ενώ στο δεύτερο τελικό πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 66-64 και μαζί την ΑΝΟΔΟ στην Α ΕΣΚΑ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία αλλά & στους προπονητές μας Κουκλάκη – Μπαζιάνα που τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει την εικόνα των ακαδημιών του Γ.Α.Ο.Κ  καθώς όλα τα τμήματα της ομάδας μας πρωταγωνιστούν στις τελικές φάσεις των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ .

2013 FINAL FOUR ΠΡΟΜΙΝΙ
2015 ΑΝΟΔΟΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
2016 FINAL FOUR ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
2018 ΑΝΟΔΟΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

Μια ομάδα μια οικογένεια!!!